TERMINLISTE FOR RESTEN AV SESONGEN

TERMINLISTE FOR RESTEN AV SESONGEN
Vi presenterer herved det offisielle programmet for resterende del av sesongen. Rådet har valgt å utvide sesongen ytterligere to helger for å ta igjen deler av sesongen vi har mistet. Noen marsjdager vil fortsatt utebli, det inkluderer dessverre også fellesutmarsjen til Nordnæsdalen med Nygaard Bataljon og Dræggens Buekorps. Rådet håper at korpset fortsetter å stille sterkt fremover slik også vi nå kan ringe inn sommeren på Nordnæshalvøyen. Vi ser frem mot en fin og minnerik avslutning på denne begivenhetsrike sesongen.

Nordnæshilsen Rådetv/ sjef Gustav Jon Udd Sundvor

Lørdag 6. juni 2020

Eksersisdag.

Oppstilling på Depotbrakkene kl. 15:45 i uniform. Pelotongene marsjerer hver for seg ut i parken for å øve på eksersis før felles eksersis på Tollboden. Avslutning på Tollboden 19:00.

Lørdag 13. juni 2020

Eksersisdag.

Oppstilling på Depotbrakkene kl. 15:45 i uniform. Pelotongene marsjerer hver for seg ut i parken for å øve på eksersis før felles eksersis på Tollboden. Avslutning på Tollboden 19:00.

Søndag 14. juni 2020

Sommerturnering.

Fremmøte på Klosteret kl. 09:00 i full uniform. Vi tar buss til Nordnæsdalen, forventet innmarsj kl. 10:00. Det vil forhåpentligvis arrangeres fotball, friidrett og diverse andre friluftsaktiviteter i takt med de gitte retningslinjer samt grundigere konsultasjon. Ta med mat drikke for en hel dag, samt friluft/idrettstøy. Foreldres mulighet for å tilbringe dagen i Dalen med oss vil det komme mer informasjon om når dagen nærmer seg. Avslutning vil bli på Klosteret ca. kl. 17:45. Mer info kommer senere.

Lørdag 20. juni 2020

Sløyfeuttak.

Fremmøte foran Depotbarakkene kl. 15:45 i full uniform. Innledende runder i kåringen av beste nybegynner og beste soldat i eksersis og disiplin. Avslutning på Tollboden kl. 18:00.

Søndag 21. juni 2020

Landtursdag.

Fremmøte på Nordnesbanen kl 08:00 i full uniform med hederstegn. Utdeling av hederstegn til de som har gjort seg fortjent til dette. Vi tar buss til Nordnæsdalen, med innmarsj kl. 10:00. Ta med mat og drikke for en hel dag samt idrettstøy. Husk å kle dere etter været. Dette er nok en ypperlig familiedag, de som ønsker kan ta turen opp i Dalen hvis muligheten og forholdene byr seg. Premieutdeling og taler på Tollboden fra kl. 18:30. Avslutning og innlevering av effekter (rifler og oilskinnjakker) på Fredriksberg Fort ca. kl. 19:30.