Camp Dalen

CAMP DALEN

Vi i Nordnæs Bataillon ønsker alle Nordnæsgutter velkomne til Camp Dalen!

Hva er Camp Dalen? Vi skal overnatte i våre hytter i Nordnæsdalen over flere netter. I første omgang skal vi bo der fra torsdag 30. juli til søndag 2. august. Det vil bli arrangert aktiviteter alt etter hva været tillater, men vi satser på å tilbringe tid utendørs med turer i nærmiljøet, fotballspilling, grilling og diverse aktiviteter. Om været er dårlig, setter vi oss inn og spiller brettspill, kortspill, dataspill, eller ser på filmer. Det er god plass til alle, og det vil til enhver tid være flere ansvarlige offiserer tilstede.

Hyttene våre i Nordnæsdalen er utstyrt med kjøkken, sofaer og senger, og passer seg ypperlig til å være en møteplass for Nordnæsguttene utenfor marsjeringssesongen. Det er helt gratis å være med på, men deltakere må huske å medbringe sovepose/dyne, i tillegg til mat og drikke og eventuelle tilbehør som tannbørster osv.

Målet med Camp Dalen er å skape en møteplass for Nordnæsgutter i sommer, og gi en mulighet til å ha det kjekt i lag. Vi ser frem til å ha Dalen åpen igjen!

Ta kontakt med din troppsjef om det skulle være noen spørsmål.
Vel møtt!